• Нямате продукти в количката.
  • Филтър

  • Последно разгледани

   Няма открити резултати
   • Срокове и доставка

     

    Потвърждаване на поръчката
    Веднага щом получим Вашата поръчка ще се свържем с Вас, по e-mail или телефон, и ще Ви осведомим, кога ще бъде доставена заявената стока. Доставката на повечето стоки е до два работни дни. При по неразпространените размери, който не винаги са на склад, гарантираме доставка до десет работни дни. Поръчката може да се анулира до момента на потвърждаване на доставчика. След потвърждаване на поръчката доставчика си фактурира неустойка 20% от сотйността на стоката. В случай на забавяне на доставката ще Ви инфирмиране веднага и ще имате възможност да развалите или да измените поръчката според възможностите ни.

    Експедиция
    Доставката на стоката се извършва или с наш транспорт (София и околностите) или с транспортна служба (ЕКОНТ). Работното време за доставка е от 10:00 до 19:00 часа, като можете да се договорите с нашият оператор за подходящо за Вас време.
    Стоката ще получите след като подпишете транспортния лист, с което потвърждавате заплащане и приемане.Не приемайте стока, която е била повредена при транспортирането. В такъв случай напишете с шофьора протокол за рекламация, а ние веднага ще Ви изпратим нова стока.

    Рекламацията на стоката се извършава според законите за защита на потребителите. В случай на повреда, която неможе да бъде възстановена клиента има право на безплатна подмяна на стоката. Клиента е длъжен да прегледа стоката преди да я приеме, което потвърждава с подписа си. Поради тази причина подмяна на стоката,която е имала явен дефект, неможе да бъде осъществена след приемането й.